akció

szemvizsgálat
szemüvegkeretek
szemüveglencsék
kontaktlencsék
látásszűrés cégeknek

egészségpénztárak

rólunk
elérhetőség

adatkezelési nyilatkozat

 


 

Halm Optika
1115 Budapest, Bartók Béla út 136.
+3612039807
optika.halm@gmail.com
nyitva, h-p: 9:00-16:45
halmoptika.hu

facebook

 

szemüveglencsék

A legnagyobb szemüveglencse gyártók termékeit forgalmazzuk: Hoya, Zeiss, Essilor

vékonyított lencsék
Erősebb dioptriák esetén, vékonyított lencsékből készítjük a szemüvegeket, melyek jóval nagyobb esztétikai élményt biztosítanak viselőik számára. Ilyenkor nem látható, hogy az illető milyen erős szemüveget visel. Az un. aszférikus lencsefelület kialakítás biztosítja, hogy az erős plusz-os szemüveg ne nagyítsa, a mínusz-os pedig ne kicsinyítse túlzottan a szemet.
fényre sötétedő lencsék
Ezek a lencsék rendkívül kellemesek a nap minden szakában, hiszen mindig alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz. Beltérben teljesen átlátszóak, a szabadban pedig mindig a napsütés függvényében sötétednek be. Védik a szemet az UV sugárzástól, mely a mai világban elengedhetetlen. Esztétikailag, pedig felülmúlják elődeiket, hiszen már nincsen alapszínük és sokkal gyorsabban reagálnak a fényviszonyok változásaira, hamar besötétednek és kivilágosodnak. Szürke és barna színben kaphatóak.
dioptriás napszemüveglencsék
üzletünk vállalja dioptriás napszemüveglencsék készítését, akár ívelt sportos keretekbe is. Egy új technológiának köszönhetően, ma már az ívelt napszemüvegek is elkészíthetőek dioptriás formában.
multifokális / progresszív lencsék
A multifokális azt jelenti, hogy többfókuszú, vagyis minden távolságra éles látást biztosító szemüveglencse. A progresszív kifejezés pedig azt jelenti, hogy a dioptria a lencsében fokozatosan erősödik. Mind a két kifejezés létezik, de ugyanazt a lencsetípust jelentik. Az életkor előre haladtával a szemünk alkalmazkodó képessége csökken. A különböző távolságokra eltérő dioptria szükséges. Mivel kellemetlen több szemüveget cserélgetni a nap folyamán, vezetéshez, olvasáshoz és munkához, ezért fejlesztették ki a progresszív szemüvegeket, melyek megoldást nyújtanak minden távolságra, viselőjük kényelmesen, komfortosan tudja használni ezt az egy szemüvegét egész nap. A legújabb típusú progresszív lencsék már személyre szabva készülnek, figyelembe véve viselőjük szokásait, életmódját és igényeit.
Hoyalux iD LifeStyle V+Egy multifokális lencse, amelyet ön inspirált
A Hoyalux iD LifeStyle V+, a Hoya legújabb fejlesztésű multifokális lencséje egy különleges szemüveglencse, amelynek kialakításakor az ön visszajelzéseit, valamint szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is figyelembe vettük!
Csúcsminőségű lencse + előnyökkel
A Hoya prémium kategóriájú progresszív lencséi nyugodt, természetes látást biztosítanak viselőjüknek minden távolságra. Emellett, széles, torzításmentes látómezőt nyújtanak, és könnyű képváltást tesznek lehetővé a távoli és a közeli képek között.
A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencsék a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkeznek, és ezek mellett – a legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően – a mai modern, gyorsan változó világ által támasztott vizuális követelményeknek, és a modern szemüvegkeret divatnak is képesek eleget tenni.

A Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse legfontosabb előnyei:

Maximális látásélesség, éles kép észlelés
Nyugodt, természetes látás minden körülmények között
A lehető legpontosabb korrekció, jobb látásminőség
Stabil képalkotás a modern kor mindennapi eszközeinek (pl. okostelefon, táblagép) használata közben is
Két különböző tervezésben kapható, hogy az ön egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben megfeleljen

A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencse kifejlesztését ön inspirálta. Akár anélkül, hogy tudatában lett volna, ön is hozzájárult e lencse létrejöttéhez, azáltal, hogy fontos információkkal látott el minket – látszerészén keresztül – az életstílusával és vizuális igényeivel kapcsolatos visszajelzései által. Ezeknek az adatoknak, valamint a különböző kutatások és szemüveg viselési tesztek során nyert eredményeknek köszönhetően, fontos információkra tettünk szert a mai modern, változó világ által támasztott vizuális igényekkel kapcsolatban.
Mindez egy teljesen új tervezésű progresszív szemüveglencse kifejlesztését eredményezte: ez a Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse, amelyet ön inspirált, és a Hoya hozott létre.


munkaszemüveg lencsék
Nagyobb kényelem munka közben
A Hoya beltéri szemüveglencséket a legújabb ergonómiai megoldásoknak megfelelően tervezték irodai munkához, illetve egyéb beltéri munkavégzéshez. Ezen kívül minden olyan (professzionális) tevékenységhez is illenek, amely éles látást igényel közeli és különböző közbenső távolságokra egyaránt.
A beltéri lencsék extra támogatást nyújtanak önnek, és kényelmes, nyugodt látást biztosítanak.

A Hoya beltéri szemüveglencséinek kínálata:

Hoyalux iD WorkStyle: A Hoyalux iD WorkStyle a legszélesebb látómezőt biztosító, legegyedibb tervezésű beltéri szemüveglencse a FreeForm csiszolási technológiának köszönhetően. Nyugodt, éles látást biztosít közelre és középtávolságra, továbbá maximális komfortot nyújt önnek, bármeddig is tartson a munkanap.

Hoyalux Tact: A Hoyalux Tact szemüveglencse kiválóan alkalmas irodai munkához, így ön megeröltetés nélkül váltogathatja tekintetét a különböző beltéri távolságok között.

Lecture: A Lecture szemüveglencse az extraszéles olvasórésznek és mélységélességnek köszönhetően, megfelelő választás a számítógépes munkákhoz.

Addpower 60: A Hoya Addpower 60 szemüveglencséje jobb mélységérzékelést és szélessebb látómezőt biztosít, mint a hagyományos olvasószemüveg-lencsék. Ennek köszönhetően ideális megoldást jelent, ha ön rendszeresen és sokat olvas szabadidejében vagy munkája során.Hoya beltéri szemüveglencsék előnyei:

Tökéletes ergonómiai megoldás munkakörnyezetben.
Nyugodt, éles látás közelre és középtávolságra.
Fókuszálás és újrafókuszálás megerőltetés nélkül.